Høgdals Venner

Alle interessered er velkomne til at melde sig ind i foreningen Høgdals Venner. Uanset om du blot ønsker at støtte stedet med dit medlemsskab, eller du også ønsker at lave et stykke frivilligt arbejde .

Indmeldelse kan ske ved henvendelse til Mille Sørensen på soeren@mille-soeren.dk eller kom forbi Høgdal en gang, så hjælper vi gerne.

 

 

Beløbet på de 100,- indsættes i Sparekassen kronjylland på Reg.: 6129 Kontonr.: 0008024278. - Vi takker!

006Vi har en meget stor gruppe af frivillige, som alle har det til fælles, at de ønsker at værne om og skabe liv på stedet. Uden deres meget store arbejdsindsats ville det ikke være muligt at drive stedet.

Høgdals Venner er en meget blandet gruppe, som bidrager på alle fronter. Hvad enten der drejer sig om vedligeholdelse og rengøring, pasning af dyrene, pasning af den gamle have, levering af spillemandmusik, opsætning og vedligholdelse af hegn, kaffebrygning, samt deltagelse i de forskellige arrangementer- ikke mindst på festdage, som den årlige Majfest og Høstdagen.

Nogle frivillige vælger at lægge rigtig mange timer på stedet, hvor de ud over nyetaberinger og vedligehold også er behjælpelige ved afholdelse daglige arrangementer. Andre vælger nogle få specialopgaver- som f.eks. snedkerarbejde, bollebagning, hestekørsel el. lign. En ting er sikkert: Uanset, hvad og hvor meget man bidrager med på stedet er man altid velkommen!

 

 

AUG 097En særlig gruppe  blandt Høgdals Venner er Høgdals Høstlaug, som hvert år tilsår markerne, hvordan det foregår kan man se her. Den 2. lørdag i aug. holder vi høstfest- Det er en rigtig festdag, hvor høstlauget viser hvordan høsten foregik for ca. 100 år siden.

Hvert år sidst i oktober afsluttes sæsonen, med en fællesudflugt. I løbet af sæsonen samles vi til en god frokost – og det er selvfølgelig med en sild, snaps og fællessang.

 

Hvis du ønsker at blive frivillig på Høgdal er du hjertelig velkommen!

Læs vores vedtægter her.

 

Navne og mail. adr. på bestyrelsesmedlemmerne i  Venneforeningen- også kaldet Høgdalrådet :

 

Formand  Anna-Lise Bredahl    annalisebredahl@gmail.com

Kasserer  Mille Sørensen         soeren@mille-soeren.dk

Øvrige medlemmer:

Bodil  Tullberg                          poul.tullberg@webspeed.dk

Gunnar Jørgensen                    voldsomvolvo@mail.dk    

Ruth Pedersen                          skovlyvesterhaab@gmail.com

 

 

 

Comments are closed.

NYHEDER

09.04.2014

Høgdal på Facebook

Takket være en flok gæve frivillige folk, er vores gamle landbrugs- og skovredskaber er nu støvet af og placeret standsmæssigt i den gamle stald -. Man kan bl.a. se dem, når vi fra d. 12 maj har gratis rundvisninger for smågrupper hver tirsdag fra 14-16.
Der knytter sig faktisk nogle sjove og spændende fortæller til de gamle redskaber.
Kom en tur forbi i forårets løb!
... se merese mindre

4 dage siden  ·  

TO " MIRAKELSMEDE " PÅ HØGDAL. :-)

To af Høgdals frivillige, Hans og Svend Aage, har fået gang i både den gamle motor og den endnu ældre kværn. Begge dele er nu renoveret, og motoren bruger de også til at trække vores Dronningborg tærskeværk, som de to "mirakelsmede" også har renoveret.

GODT GÅET.
... se merese mindre

6 dage siden  ·  

SÅDAG PÅ HØGDAL - FORÅR 2015

Ca. 200 gæster overværede vores forårssåning. En del var inviterede fra pjejehjem og ældrecentre. Marken blev tilsået med havre, og det foregik som altid på den gammeldag måde. Det vil sige med håndkraft. Høgdals Høstlaug stod for denne del. Lejf Pedersen harvede og tromlede med hjælp fra hans to flotte jyske heste.

Høgdals venner serverede kaffe og saft, gæsterne havde selv brød med. Et par af de gode gamle fællessange blev det også til.

Vejret var med sol, men alligevel en smule koldt og blæsende.

En dejlig dag som de ældre nød i fulde drag. (en erindringtur ned af mindernes gade).
... se merese mindre

1 uge siden  ·  

06.02.2014

BLOMSTERHISTORIER

Skrevet af naturvejleder Jan Kjærgaard.