Høgdals Venner

Alle interessered er velkomne til at melde sig ind i foreningen Høgdals Venner. Uanset om du blot ønsker at støtte stedet med dit medlemsskab, eller du også ønsker at lave et stykke frivilligt arbejde .

Indmeldelse kan ske ved henvendelse til Mille Sørensen på soeren@mille-soeren.dk eller kom forbi Høgdal en gang, så hjælper vi gerne.

 

 

Beløbet på de 100,- indsættes i Sparekassen kronjylland på Reg.: 6129 Kontonr.: 0008024278. Vi takker!

006Vi har en meget stor gruppe af frivillige, som alle har det til fælles, at de ønsker at værne om og skabe liv på stedet. Uden deres meget store arbejdsindsats ville det ikke være muligt at drive stedet.

Høgdals Venner er en meget blandet gruppe, som bidrager på alle fronter. Hvad enten der drejer sig om vedligeholdelse og rengøring, pasning af dyrene, pasning af den gamle have, levering af spillemandmusik, opsætning og vedligholdelse af hegn, kaffebrygning, samt deltagelse i de forskellige arrangementer- ikke mindst på festdage, som den årlige Majfest og Høstdagen.

Nogle frivillige vælger at lægge rigtig mange timer på stedet, hvor de ud over nyetaberinger og vedligehold også er behjælpelige ved afholdelse daglige arrangementer. Andre vælger nogle få specialopgaver- som f.eks. snedkerarbejde, bollebagning, hestekørsel el. lign. En ting er sikkert: Uanset, hvad og hvor meget man bidrager med på stedet er man altid velkommen!

 

 

AUG 097En særlig gruppe  blandt Høgdals Venner er Høgdals Høstlaug, som hvert år tilsår markerne, hvordan det foregår kan man se her. Den 2. lørdag i aug. holder vi høstfest- Det er en rigtig festdag, hvor høstlauget viser hvordan høsten foregik for ca. 100 år siden.

Hvert år sidst i oktober afsluttes sæsonen, med en fællesudflugt. I løbet af sæsonen samles vi til en god frokost – og det er selvfølgelig med en sild, snaps og fællessang.

 

Hvis du ønsker at blive frivillig på Høgdal er du hjertelig velkommen!

Læs vores vedtægter her.

 

Navne og mail. adr. på bestyrelsesmedlemmerne i  Venneforeningen- også kaldet Høgdalrådet :

 

Formand  Anna-Lise Bredahl    annalisebredahl@gmail.com

Kasserer  Mille Sørensen         soeren@mille-soeren.dk

Øvrige medlemmer:

Bodil  Tullberg                          poul.tullberg@webspeed.dk

Gunnar Jørgensen                    voldsomvolvo@mail.dk    

Ruth Pedersen                          skovlyvesterhaab@gmail.com

 

 

 

Comments are closed.

NYHEDER

Høgdal på Facebook

Høgdal Salten Skov har delt Silkeborg HER & NU's video. ... se merese mindre

Pænt fremmøde til uld dag og billedekunst på Høgdal Fårene skal klippes, ulden skal kartes, spindes og sokker skal strikkes. Dagen igennem skal vi følge uldens vej fra " fårepels" til de færdige sokker. Der vil være forskellige" uld-aktiviter" for både store og små. De jyske heste trækker vognen en tur rundt i den ny udsprungne skov. Og alt foreviget på jeres egne malerier- for billede kunstneren Lars Ringaard vil komme og inspirere os, til at lave vores egne kunstværker,

2 dage siden  ·  

Se mere på Facebook

ULDDAG OG BILLEDKUNST PÅ HØGDAL.

En rigtig fin dag med mange gæster. Vejret var fint selv om det truede med regn, men der kom kun 3 dråber. Fårene blev klippet, ulden kartet og spundet, Lars Ringgaard holdt malekursus for både store og små. Især blandt de små var der mange talenter. :-)
Leif kørte som sædvanlig hestevognsture gennem skoven med de 2 flotte jyske heste. Kirsten iklædte, især, børnene gammeldags tøj. De blev så flotte. En masse andre aktiviteter var også i gang. Se billederne de siger jo mere end en masse ord.

Næste offentlige arrangement er "Spis de vilde planter". Lørdag den 11. juni kl. 13.00. Her vil Jan Kjærgaard fra naturstyrelse videregive sin store viden om spiselige og ikke spiselige planter. Dagen afsluttes med madlavning over bål af de indsamlede planter.
... se merese mindre

3 dage siden  ·  

Se mere på Facebook

KLARGØRING TIL ULDDAG OG BILLEDKUNST.

Så er Høgdal klar til at modtage en masse glade gæster.
Græsset er slået og revet, blomsterne nusset og plejet, den nymalede bænk skinner om kap med solen.:-)
Fårene er på stald og står i venteposition til klipning i morgen.
---"KOM BA`R DO"---
Det bliver en fantastisk sjov, interessant og lærerig dag i morgen.
VELMØDT TIL ALLE - STORE OG SMÅ - UNGE OG GAMLE.
... se merese mindre

5 dage siden  ·  

Se mere på Facebook