Høgdals Venner

Alle interessered er velkomne til at melde sig ind i foreningen Høgdals Venner. Uanset om du blot ønsker at støtte stedet med dit medlemsskab, eller du også ønsker at lave et stykke frivilligt arbejde .

Indmeldelse kan ske ved henvendelse til Mille Sørensen på soeren@mille-soeren.dk eller kom forbi Høgdal en gang, så hjælper vi gerne.

 

 

Beløbet på de 100,- indsættes i Sparekassen kronjylland på Reg.: 6129 Kontonr.: 0008024278. Vi takker!

006Vi har en meget stor gruppe af frivillige, som alle har det til fælles, at de ønsker at værne om og skabe liv på stedet. Uden deres meget store arbejdsindsats ville det ikke være muligt at drive stedet.

Høgdals Venner er en meget blandet gruppe, som bidrager på alle fronter. Hvad enten der drejer sig om vedligeholdelse og rengøring, pasning af dyrene, pasning af den gamle have, levering af spillemandmusik, opsætning og vedligholdelse af hegn, kaffebrygning, samt deltagelse i de forskellige arrangementer- ikke mindst på festdage, som den årlige Majfest og Høstdagen.

Nogle frivillige vælger at lægge rigtig mange timer på stedet, hvor de ud over nyetaberinger og vedligehold også er behjælpelige ved afholdelse daglige arrangementer. Andre vælger nogle få specialopgaver- som f.eks. snedkerarbejde, bollebagning, hestekørsel el. lign. En ting er sikkert: Uanset, hvad og hvor meget man bidrager med på stedet er man altid velkommen!

 

 

AUG 097En særlig gruppe  blandt Høgdals Venner er Høgdals Høstlaug, som hvert år tilsår markerne, hvordan det foregår kan man se her. Den 2. lørdag i aug. holder vi høstfest- Det er en rigtig festdag, hvor høstlauget viser hvordan høsten foregik for ca. 100 år siden.

Hvert år sidst i oktober afsluttes sæsonen, med en fællesudflugt. I løbet af sæsonen samles vi til en god frokost – og det er selvfølgelig med en sild, snaps og fællessang.

 

Hvis du ønsker at blive frivillig på Høgdal er du hjertelig velkommen!

Læs vores vedtægter her.

 

Navne og mail. adr. på bestyrelsesmedlemmerne i  Venneforeningen- også kaldet Høgdalrådet :

 

Formand  Anna-Lise Bredahl    annalisebredahl@gmail.com

Kasserer  Mille Sørensen         soeren@mille-soeren.dk

Øvrige medlemmer:

Bodil  Tullberg                          poul.tullberg@webspeed.dk

Gunnar Jørgensen                    voldsomvolvo@mail.dk    

Ruth Pedersen                          skovlyvesterhaab@gmail.com

 

 

 

Comments are closed.

NYHEDER

Høgdal på Facebook

Er der mon nogen, som ønsker at donere noget "rigtigt gammelt tøj/stof" til Høgdal - så tager vi med glæde imod det. Vi bruger det til udklædningstøj ved vores offentlige arrangementer eks. Ulddag, Høstfest, Store legedag m.fl samt ved skole- og institutions besøg.
Nu holder vi vinterlukket- så nu har vi tid til at sy - og er klar igen til foråret.
Læs evt. mere på www.Hogdal.dk
Del gerne opslaget
... se merese mindre

1 dag siden  ·  

Se mere på Facebook

Så blev alt vores udklædningstøj bragt hjem for vinteren - og vil i den forbindelse høre om der er nogen, som ønsker at forære os noget "gammelt tøj/stof" helst af uld eller hør, så vi kan få syet lidt mere til næste år - ja, så tager vi imod det med kyshånd.
Henvendelse kan ske på min mail: Hanne.Buch@Silkeborg.dk
... se merese mindre

3 dage siden  ·  

Se mere på Facebook

En skøn afslutning på en skøn sæson på Høgdal.
Trods det noget triste vejer kom der rigtig mange gæster, hvor ungerne sammen med forældre og bedsteforældre hyggede sig i huggehuset, uldvækstedet, med dyrene og fik en tur hestevognen. De fik også lært at presse æbler. Mange fik en snak om æbler sammen med de æblekyndige folk der var her på dagen.
Niels fra Svostrup Kro stod sammen med "damerne i køkkenet" for at der blev lavet forskellige smagsprøver på gamle æbleretter... en rigtig god dag, hvor alle de frivillige igen bidrog på alle fronter. Vi lukker nu ned for vinteren, som vi bruger på planlægningen af næste sæson
... se merese mindre

6 dage siden  ·  

Se mere på Facebook