Høgdals Venner

Alle interessered er velkomne til at melde sig ind i foreningen Høgdals Venner- Uanset om du blot ønsker at støtte stedet med dit medlemsskab, eller du også ønsker at lave et stykke frivilligt arbejde .

Indmeldelse kan ske ved henvendelse på til Mille Sørensen på soeren@mille-soeren.dk eller kom forbi Høgdal en gang, så hjælper vi gerne.

 

 

Beløbet på de 100,- indsættes i Sparekassen kronjylland på Reg.: 6129 Kontonr.: 0008024278. - Vi takker!

006Er en meget stor gruppe af frivillige, som alle har det til fælles, at de ønsker at værne om og skabe liv på stedet. Uden deres meget store arbejdsindsats ville det ikke være muligt at drive stedet.

Høgdals Venner er en meget blandet gruppe, som bidrager på alle fronter. Hvad enten der drejer sig om vedligeholdelse og rengøring, pasning af dyrene, pasning af den gamle have, levering af spillemandmusik, opsætning og vedligholdelse af hegn, kaffebrygning, samt deltagelse i de forskellige arrangementer- ikke mindst på festdage, som den årlige Majfest og Høstdagen.

Nogle frivillige vælger at lægge rigtig mange timer på stedet, hvor de ud over nyetaberinger og vedligehold også er behjælpelige ved afholdelse daglige arrangementer. Andre vælger nogle få specialopgaver- som f.eks. snedkerarbejde, bollebagning, hestekørsel  el. lign. En ting er sikkert: Uanset, hvad og hvor meget man bidrager med på stedet er man altid velkommen!

 

 

AUG 097En særlig gruppe  blandt Høgdals Venner er Høgdals Høstlaug, som hvert år tilsåer markerne, hvordan det foregår kan man se her.Den 3. lørdag i aug. holder vi høstfest- Det er en rigtig festdag, hvor høstlauget viser hvordan høsten foregik for ca. 100 år siden.

Hvert år sidst i oktober afsluttes sæsonen, med en fællesudflugt og undervejs når der virkelig er blevet arbejdet hårdt , samles om en god frokost- og det selvfølgelig med en snaps!

 

Hvis du ønsker at blive frivillig på Høgdal er du hjertelig velkommen!

Læs vores vedtægter her.

 

Navne og mail. adr på bestyrelsesmedlemmerne i  Venneforeningen- også kaldet Høgdalrådet :

 

Formand Erling Rybjerg     erlingryberg@msn.com

Kasserer  Mille Sørensen    soeren@mille-soeren.dk

Øvrige medlemmer:

Bodil  Tullberg    poul.tullberg@webspeed.dk

Anna-Lise Bredahl   annalisebredahl@gmail.com

Ruth Pedersen  skovlyvesterhaab@gmail.com

 

 

 

Comments are closed.

NYHEDER

09.04.2014

Høgdal på Facebook

Høgdal Salten Skov

Sådag med børnehave... (10 Foto) ... se merese mindre

eller omvendt. I dag havde vi besøg af børnehaven Engen, som fik en ekstraoplevelse da vi fik besøg af høstlauget, som fik sået rug! Alt imens damerne sørgede for forplejningen. Ungerne lærte en masse! De fik fodret dyrene og fik selv smagt på en del gode sager..

5 timer siden

Se mere på Facebook
Høgdal Salten Skov

Skolebesøg fra Gjessø! (5 Foto) ... se merese mindre

Eleverne befandt sig pludselig i gamle dage - og en hel familie skulle både have mad, varmen og et sted at bo...men de klarede den! Derefter var der gang i en masse aktiviteter og ungerne nøjedes ikke med at gå på stylter, nej de hoppede på stylter.

4 dage siden

Se mere på Facebook
Høgdal Salten Skov

4. Årgang fra Balle Skole... (7 Foto) ... se merese mindre

Havde en herlig dag, hvor de nød at være ude - Og så kan alt jo "gå" - det endte faktisk med at drengene kom til at holde af grønkål! Anna-Lise hjalp til, hvor hun ud over oprydningen stod for slyngstokke m.m. Håber vi igen får mulighed for at ¨få besøg af de dejlige unger!

6 dage siden

Se mere på Facebook

09.04.2014

P8230048Nyt tilbud til folkeskolerne

Lær uden det gør ondt!                                           

30.03.2014

IMG_2407Vi ønsker heden tilbage på Høgdal