Høgdals Venner

Alle interessered er velkomne til at melde sig ind i foreningen Høgdals Venner- Uanset om du blot ønsker at støtte stedet med dit medlemsskab, eller du også ønsker at lave et stykke frivilligt arbejde .

Indmeldelse kan ske ved henvendelse på til Mille Sørensen på soeren@mille-soeren.dk eller kom forbi Høgdal en gang, så hjælper vi gerne.

 

 

Beløbet på de 100,- indsættes i Sparekassen kronjylland på Reg.: 6129 Kontonr.: 0008024278. - Vi takker!

006Er en meget stor gruppe af frivillige, som alle har det til fælles, at de ønsker at værne om og skabe liv på stedet. Uden deres meget store arbejdsindsats ville det ikke være muligt at drive stedet.

Høgdals Venner er en meget blandet gruppe, som bidrager på alle fronter. Hvad enten der drejer sig om vedligeholdelse og rengøring, pasning af dyrene, pasning af den gamle have, levering af spillemandmusik, opsætning og vedligholdelse af hegn, kaffebrygning, samt deltagelse i de forskellige arrangementer- ikke mindst på festdage, som den årlige Majfest og Høstdagen.

Nogle frivillige vælger at lægge rigtig mange timer på stedet, hvor de ud over nyetaberinger og vedligehold også er behjælpelige ved afholdelse daglige arrangementer. Andre vælger nogle få specialopgaver- som f.eks. snedkerarbejde, bollebagning, hestekørsel  el. lign. En ting er sikkert: Uanset, hvad og hvor meget man bidrager med på stedet er man altid velkommen!

 

 

AUG 097En særlig gruppe  blandt Høgdals Venner er Høgdals Høstlaug, som hvert år tilsåer markerne, hvordan det foregår kan man se her.Den 3. lørdag i aug. holder vi høstfest- Det er en rigtig festdag, hvor høstlauget viser hvordan høsten foregik for ca. 100 år siden.

Hvert år sidst i oktober afsluttes sæsonen, med en fællesudflugt og undervejs når der virkelig er blevet arbejdet hårdt , samles om en god frokost- og det selvfølgelig med en snaps!

 

Hvis du ønsker at blive frivillig på Høgdal er du hjertelig velkommen!

Læs vores vedtægter her.

 

 

Comments are closed.

NYHEDER

09.04.2014

Høgdal på Facebook

Høgdal Salten Skov

Jan er glad - for ikke færre et to stk mistelten titter nu frem på æbletræet i haven- deres blade er endnu så små- at de er svære at få øje på - men de er der! Kom selv forbi og se efter. ... se merese mindre

2 dage siden

Se mere på Facebook
Høgdal Salten Skov

Nu er fårene ankommet. (4 Foto) ... se merese mindre

Og tak til Helene fordi vi må låne dem, og ikke kun have glæde af dem til hverdag, men også d. 24 maj- hvor de "lægger uld til"- for her holder vi Ulddag- hvor vi følger uldens gang fra klipning til strikning af et par sokker!

2 dage siden

Se mere på Facebook
Høgdal Salten Skov

ÅBNINGSTIDER: Folk efterlyser vores åbningstider så her er de: Vi har åbent for bookede besøg på hverdage fra 8.30-14.00 (eks. for skoler, foreninger, daginstitutioner, plejecentre m.fl) samt fra mandag til torsdag fra 16.00-18.30 (eks til forældreråds- arrangementer og andre "aften-gruppebesøg") Og hvis I har lyst til at afholde en børnefødselsdag en eftermiddag. så finder vi også ud af det! Booking sker på Hanne@Hogdal.dk eller på 30 24 14 93 Der er åbent for offentlighederne ved vores lørdagsarrangementer, hvor vi starter d. 10 maj med majfesten, se vores forårsprogram på www.Hogdal.dk Og her på Høgdal tilbyder vi noget helt særligt: Nemlig GRATIS Rundvisninger! Det gælder for enkelt personer og op til mindre grupper på 5 personer, hver tirsdag fra d. 14 maj og frem til 8 okt. ikke nok med det i juli måned vil der også være gratis rundvisninger hver torsdag fra 14.00 til 16.00. Håber I vil tage godt i mod et eller flere af disse tilbud - og vi glæder os til at se jer på Høgdal i løbet af 2014! ... se merese mindre

5 dage siden

Se mere på Facebook

09.04.2014

P8230048Nyt tilbud til folkeskolerne

Lær uden det gør ondt!                                           

30.03.2014

IMG_2407Vi ønsker heden tilbage på Høgdal