Høgdals Venner

Alle interessered er velkomne til at melde sig ind i foreningen Høgdals Venner. Uanset om du blot ønsker at støtte stedet med dit medlemsskab, eller du også ønsker at lave et stykke frivilligt arbejde .

Indmeldelse kan ske ved henvendelse til Mille Sørensen på soeren@mille-soeren.dk eller kom forbi Høgdal en gang, så hjælper vi gerne.

 

 

Beløbet på de 100,- indsættes i Sparekassen kronjylland på Reg.: 6129 Kontonr.: 0008024278. Vi takker!

006Vi har en meget stor gruppe af frivillige, som alle har det til fælles, at de ønsker at værne om og skabe liv på stedet. Uden deres meget store arbejdsindsats ville det ikke være muligt at drive stedet.

Høgdals Venner er en meget blandet gruppe, som bidrager på alle fronter. Hvad enten der drejer sig om vedligeholdelse og rengøring, pasning af dyrene, pasning af den gamle have, levering af spillemandmusik, opsætning og vedligholdelse af hegn, kaffebrygning, samt deltagelse i de forskellige arrangementer- ikke mindst på festdage, som den årlige Majfest og Høstdagen.

Nogle frivillige vælger at lægge rigtig mange timer på stedet, hvor de ud over nyetaberinger og vedligehold også er behjælpelige ved afholdelse daglige arrangementer. Andre vælger nogle få specialopgaver- som f.eks. snedkerarbejde, bollebagning, hestekørsel el. lign. En ting er sikkert: Uanset, hvad og hvor meget man bidrager med på stedet er man altid velkommen!

 

 

AUG 097En særlig gruppe  blandt Høgdals Venner er Høgdals Høstlaug, som hvert år tilsår markerne, hvordan det foregår kan man se her. Den 2. lørdag i aug. holder vi høstfest- Det er en rigtig festdag, hvor høstlauget viser hvordan høsten foregik for ca. 100 år siden.

Hvert år sidst i oktober afsluttes sæsonen, med en fællesudflugt. I løbet af sæsonen samles vi til en god frokost – og det er selvfølgelig med en sild, snaps og fællessang.

 

Hvis du ønsker at blive frivillig på Høgdal er du hjertelig velkommen!

Læs vores vedtægter her.

 

Navne og mail. adr. på bestyrelsesmedlemmerne i  Venneforeningen- også kaldet Høgdalrådet :

 

Formand  Anna-Lise Bredahl    annalisebredahl@gmail.com

Kasserer  Mille Sørensen         soeren@mille-soeren.dk

Øvrige medlemmer:

Bodil  Tullberg                          poul.tullberg@webspeed.dk

Gunnar Jørgensen                    voldsomvolvo@mail.dk    

Ruth Pedersen                          skovlyvesterhaab@gmail.com

 

 

 

Comments are closed.

NYHEDER

Høgdal på Facebook

Har I feriebørn i de kommende uger?
Så tag dem med på Høgdal, hvor vi har åben
tir. og tor. fra kl. 14 - 16.
Her kan I få nogle gode fortællinger om stedets historie og der vil være forskellige aktiviteter for børnene. Det er bare hyggeligt!
... se merese mindre

5 dage siden  ·  

Se mere på Facebook

ARBEJDSDAG OG HYGGEAFTEN PÅ HØGDAL.

Vi kalder det "Buskrydning", og jeg skal love for at der var gang i alle maskinerne. Hele vejen rundt langs vores el-hegn blev græsset slået så der ikke var noget til at forstyrre strøm-spændingen. Græs på gårdspladsen og rundt om bygningene blev slået + at der blev repareret og lavet mange andre ting.

Til aften blev der så til gengæld serveret en flot middag. Kromanden fra - Svostrup Kro- Niels Løgager - havde tilbudt - gratis - at lave aftenmad til hele flokken. Kromandens nye kokkepige denne aften var Mille der bla. andet stegte alt flæsket, og der skulle være rigeligt.

MENU:
Bøghvedegrød m/smørklat og sirup
Stegt flæst m/persillesovs
Kålrabi stuvning
Rødgrød med fløde
Til maden blev der serveret både KB-juleøl og
en lidt stærkere øl fra Virklund bryghus.
(Så kan det da vist ikke blive mere dansk).

En rigtig hyggelig dag og aften. Stor tak til Kromanden og alle de frivillige som laver et stort, men nødvendigt arbejde på Høgdal.
... se merese mindre

6 dage siden  ·  

Se mere på Facebook

Gratis Rundvisninger!
Det er både hyggeligt, sjovt og spændende uanset alder.
Del gerne opslaget.
... se merese mindre

1 uge siden  ·  

Se mere på Facebook